slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Vitamin/ Mineral – test

Vitamin/Mineral-test – Hvorfor er det nødvendigt med vitamin-mineraler, syntestiske kontra naturlige vitaminer/mineraler

Man må stille spørgsmål ved kvaliteten af vores fødevarer
Kosten er efterhånden blevet så raffineret bearbejdet, at man ødelægger de vigtige næringsstoffer, der forekommer naturligt i kosten.

 

Homogenisering-pasteurisering
Igennem homogenisering/pasteurisering bliver den naturlige balance og ernæringsværdi i fødevarerne ødelagt eller reduceret kraftigt. Det er derfor blevet vigtigt at få tilført naturlige vitaminer/mineraler (kelerede – nemmere optagelige) hele året rundt.

 

Forurening og højt stressniveau
Den almene forurening samt et alt for højt stressniveau er også med til at det er endnu mere påkrævet med et ekstra tilskud af vitaminer / mineraler desværre. Det er vigtigt at forstå, at vi bliver nødt til at følge med tiden. For 50-60 år siden var det måske ikke så nødvendigt med tilskud af vitaminer/mineraler.
Stressniveauet var ikke så højt og forureningen ikke så slem som nu. Der var måske nok ikke lige så mange forskellige grøntsager at vælge i mellem men de var ikke sprøjtet ”117 gange” med både det ene og det andet.
Jorden var ikke udpint som nu, hvor den bliver tilsat kunstige gødningsmidler bl.a. NPK, som jo kun dækker en lille del af det jorden har brug for. Når jorden ikke indeholder nok af de næringsemner der skal være til sted, hvordan kan planter og afgrøder så?

 

Forringet jordkvalitet
Jordforringelse er et menneske-induceret eller naturlig proces, som svækker evnen af jord til at fungere. Jorden er den kritiske komponent i jordforringelse, når det drejer forsuring, forurening, ørkendannelse, erosion eller saltindhold. Mens jord forsuring af alkalisk jord er gavnligt, det nedbryder arealer, når jordens surhedsgrad sænker kornafgrødeproduktiviteten og øger jordens sårbarhed over for forurening og erosion. Jorden er ofte først sur, fordi deres forældre materialer blev sur og oprindeligt lave i de grundlæggende kationer (calcium, magnesium, kalium og natrium). Forsuring opstår, når disse elementer er fjernet fra jordprofilen ved normal nedbør, eller høst af skov eller landbrugsafgrøder. Forsuring af jordbunden er accelereret ved brug af syre-dannende kvælstofgødning og af virkningerne af syre nedbør. Jordforurening på et lavt niveau er ofte i jord kapacitet til at behandle og tilegne. Mange affaldsbehandlingsprocesser stole på denne behandling kapacitet. Over behandlingskapacitet kan skade jordens biota og begrænse jord funktion.

 

  • Denne side blev senest ændret 1. august 2010 10:36.
  • Siden er vist i alt 165 gange.
  • Behandling af personlige oplysninger
  • Om Zapperen

 

Forbehold
Powered by MediaWiki 1.15.2

 

Tilsætning af kunstige vitaminer i madvare og drikke
Det er et stor spørgsmål man må stille sig selv. Man ser flere lande tilsætte kunstige vitaminer/mineraler tilskud i maden og drikke,men er optagelsen af disse så ligeså gode?


Et lavt energi niveau og et dårligt fungerende immunforsvar.

Følgende vigtige punkter, skal man være opmærksom på, når man køber vitaminer og mineraler:
Først og fremmest skal produkterne være organiske, naturlige og økologiske. De skal være testet fri for tungmetaller og pesticider . Det har også stor betydning, at produkterne er kelerede, hvilket gør at de er lettere optagelige for kroppen.
Desuden skal de være fri for gær, sukker, hvedemel og kunstige farvestoffer.
Til forskel fra de organiske vitaminer/mineraler er de uorganiske, syntetiske vitamin- og mineralprodukter svære for kroppen at ”genkende” og derved også svære at nedbryde og optage.