slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Er vægten et problem?

Vægten, overvægt, slankekur, er vægten et problem?

Mange kender problemet med at vægten tager sig en rutschetur. Fra endelig at have tabt de nødvendige kilo og lande nær idealvægten, går der sjældent lang tid før den er gal igen. Den ene slankekur afløser den anden og kalorietabellerne studeres, men kort efter kurens afslutning nærmer vægten sig igen et uacceptabelt niveau.
Hverdagskosten og mellemmåltider af forskellig slags gør hurtigt kål på slankekurens virkning.

Mine mange års erfaring med kostens betydning for helbredet har lært mig, at en stabil vægt kræver den rigtige sunde kost. Jeg har, gennem mit arbejde med lavt blodsukker – og candida problemer, oplevet at mit koncept har en utrolig god effekt på vægtproblemer.

I gennem kuren får man bugt med candidasvampen og får reguleret sit blodsukker. Disse ting afhjælper trangen og afhængigheden af sukker og alt for meget mad. I takt med at man får sin krop i balance, vil man desuden opleve et forøget overskud til at arbejde med sine gamle mønstre og derved få motivation til at fortsætte sin fornuftige kost til gavn for fortsat balance i koppen og på vægten – en ny livsstil er resultatet.

Et andet velkendt problem, som mange tumler med , er forstoppelse. Ofte hører jeg om mennesker, for hvem det er almindeligt med toiletbesøg hver 2. el. 3. dag, ja nogen gange går der endnu flere dage imellem. Desværre har dette ofte stået på i årevis og er efterhånden blevet opfattet som helt normalt; ”sådan har det jo altid været”.

Få forstår betydningen af en sund og regelmæssig afføring, mindst èn gang om dagen. Det er meget vigtigt, at kroppen kommer helt af med sine affaldsstoffer hver dag. I det øjeblik, at tarmen er træg, og der går for lang tid, vil affaldsstofferne igen blive optaget i kroppen, lande i blodbanen og langsomt hobe sig op rundt omkring. Ophobningen sker, hvor kroppen bedst kan tåle det, hvilket vil sige i huden og leddene med eksem – og gigtsymptomer til følge. Også i disse situationer gælder det om at kigge på sin kost.

En vigtig start på dagen er et glas vand, samt en portion havregrød og evt. andet fiberrigt måltid. Grøden om morgenen er utrolig vigtig. Gennem dagen skal man sørge for at drikke rigeligt vand og evt. urtete. Det er også vigtigt at motionere og være i bevægelse hver dag.

Tarmmassage lærer jeg altid folk, som kommer i min klinik. Tarmmassagen er utrolig vigtig og bør udføres 2 gange om dagen dog gerne mere.

For nogen er problemet med forstoppelse dog af sådan en ekstrem karakter, at lidt ekstra hjælp er påkrævet i form af naturprodukter. Her er det vigtigt for mig at anbefale produkter, som jeg ved er 100% naturlige og som er testede for tungmetaller og pesticider. Desuden skal de være fri for gær, sukker og hvedemel.

Min erfaring er at LBS-II fra Nature’s Sunshine har ændret meget for folk med langvarige og kroniske problemer med forstoppelse, af andre produkter kan jeg anbefale Tarm i Form fra Solaray.