slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Gigt – dårlig fordøjelse

Gigt-ledsmerter, dårlig fordøjelse, syreophopning

Mange års arbejde med fordøjelsesproblemer og candida svamp har vist mig, hvilken central funktion fordøjelsen har for menneskets velbefindende. En dårligt fungerende fordøjelse vil påvirke hele kroppen i en uheldig retning. Utrolig mange mennesker har fysiske og psykiske problemer, som følge af dette.

Ledsmerter er et af dem og er et rigtigt stort problem for mange mennesker. Gigt-sygdomme af forskellig art og ledproblemer rammer flere og flere i dag og de der rammes er også unge mennesker. Gigt-sygdomme kan ikke mere bare tilskrives alderdommen og nedslidning, men må vel siges at være en folkesygdom.

Ved en dårligt fungerende fordøjelse vil optagelsen af næringsstoffer være mangelfuld, hvilket betyder at kroppen kommer til at mangle de nødvendige vitaminer og mineraler, som er så vigtige bl.a. for at opretholde et effektivt immunforsvar.

 

Affaldsstoffer-syreophobning-gigt

Udskillelsen af affaldsstoffer vil heller ikke være optimal og medfører en ophobning af affaldsstoffer i kroppen. Disse affaldsstoffer må kroppen gøre noget ved og vælger, for at spare livsvigtige organer for skadelig påvirkning, at placere affaldsstoffer, hvor de umiddelbart gør mindst skade.

Huden og leddene er så der, hvor de ophobes. I huden ses forskellige former for allergiske reaktioner. I leddene vil affaldsstofferne skabe hævelser og smerte. For nogle, i perioder og for andre, hele tiden. På sigt vil der desuden ske en nedbrydning af ledbrusken.

Mit arbejde igennem årene, med at afhjælpe fordøjelsesproblemer, har givet mig indblik i hvilke sygdomme en forbedret fordøjelse har kureret helt eller delvist.

Gigtsygdomme er noget jeg har haft rigtig gode resultater med. Jeg har haft flere i min klinik, som har måtte overveje at flytte eller stoppe deres arbejde på grund af smerter, men som via kostændring og udrensning har fået det så godt, at de har kunnet blive i deres bolig og/eller fortsætte deres arbejde.

At have gigt er jo både smertefuldt og invaliderende. I Lotus Helsecenter kan jeg tilbyde den vejledning der skal til for at opnå en bedre funktion af kroppen og dermed en forbedret livskvalitet.

Se klient udtalelser: Klient udtalelser

Niels Poulsen – Lotus Helsecenter – Tlf. 44972766.