slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Team One Lotus

Team One Lotus Sports Consulting

Talent udvikling, coaching

Team One Lotus
Vi gør din drøm til virkelighed- talentudvikling
Vi er et team bestående af Niels Poulsen og Kim Boye

Om Niels Poulsen ;
Jeg er uddannet zoneterapeut, kinesiolog, øreakupunktør, shiatsumassør, hypnotisør og kostvejleder samt anvender laser og el-medicinsk behandling
ved sportsskader.
Som coach og mentor bruger jeg hypnoterapi/samtale i forbindelse med personlig udvikling og målsætning, også inden for sport

Jeg har rejst meget i Australien, Indien, Østen og Mellemøsten og har dyrket og undervist i forskellige kampsportssystemer igennem mange år.
På det familiemæssige plan har jeg tre voksne sønner og en datter.

Om Kim Boye ;
Jeg er tidligere professionel fodboldspiller ( Brøndby-AB )
Jeg er uddannet terapeut og pædagog, og har arbejdet med utilpassede unge mennesker i forskellige kommuner, i 9 år, for at hjælpe dem på rette vej igen.
På det familiemæssige plan har jeg tre sønner.
Speciale ; Sportscoaching
Vi sætter fokus på hvordan du når dit mål/din drøm og giver vejledning i korrekt ernæring og mental træning.
Vi lægger op til at man i de forskellige sportsklubber kan få den professionelle vejledning enten som enkelt person eller hold igennem kosten og mentalt.
Betydningen af kostsammensætningen er en del af vigtigheden for at opnå optimal ydeevne hos den enkelte, samt hypnoseterapi ( visualisering ) der indgår som et andet vigtigt redskab i arbejdet omkring personens mentale fremtoning ( attituder )

For at omsætte en drøm til virkelighed er det alfa og omega at fundamentet er i orden, både kropsligt og mentalt.
At have en drøm og ligeledes have modet til at gå efter den, er det stærkeste redskab vi har. Ligesom også at opdage og indse at tvivlen er den største fjende i at nå sine mål.
Det at definere en drøm, og hjælpe til med at finde redskaberne og skabe del-mål, åbner op for personens fulde potentiale sådan at man opdager at stort set alt er muligt ( selv det du troede ikke var muligt ).
Du er velkommen til at kontakte Team One Lotus.
Se vores hjemme side Team One Lotus for yderligere information klik her: www.teamonelotus.dk

 

Min positive oplevelse med Team One Lotus

Jeg har for godt og vel 2 måneder siden startet et samarbejde med team one lotus, og det har været til stor gavn for både mit privatliv, min fodbold og min skole! Jeg føler mig mere fokuseret og målrettet efter en masse dybdegående og konstruktive snakke med både Niels og Kim. Hypnose har været en spændende oplevelse, som har gjort at jeg har fået en god attitude lige meget hvor jeg er henne, og ikke render rundt og er frustreret hele tiden! Jeg føler ingen overdrevet aggressivitet mere og har meget mere energi i skolen og på fodboldbanen!

Niels og Kim er desuden meget opmærksomme på min behov som menneske, bla. Har jeg og Kim nogle faste rutiner før vores kampe som gør at jeg ikke er nervøs, og gør at jeg slapper mere af inden kampen.
en halv time før jeg møder ind til kamp, har Niels også ringet og foretaget en form for hypnose over telefonen!
Der er meget fokus på mig, og hvordan jeg skal kunne præstere 100% i alt hvad jeg foretager mig, og de midler Niels og Kim bruger har hjulpet mig til at flytte mig selv både mentalt men også fysisk.
Vi har arbejdet hårdt hen imod at jeg skulle være mentalt klar til kampene og det er jeg blevet, er blevet mere kynisk i min spillestil og klogere både på banen og udenfor banen! Føler mig desuden mere klar til de udfordringer der måske skulle komme min vej, at jeg kan overkomme dem og komme stærkere ud på den anden side!
Er rigtig glad for det samarbejde vi har og sætter stor pris på det Niels og Kim har gjort for mig indtil videre og glæder mig selvfølgelig til fremtiden hvor jeg kan videreudvikle mig i den samme gode retning som der er blevet lagt.
Oliver Lund Jensen, AB

Oliver Lund Jensen som stod til at blivel afskrevet i klubben AB 1 division hold er nu blevet kåret som
årets spiller og topscorer 2012.
P.g.a. samarbejdet med Team One Lotus