slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Klient anbefalinger

Anbefalinger

 

 

Klient anbefalinger

 

Marianne

Jeg opsøgte Niels Poulsen i august 2019, da jeg vidste at jeg havde udfordringer med candida svamp. Jeg havde igennem flere år været træt, manglet energi og haft et stort sukker indtag, især sidst på eftermiddagen. Jeg havde desuden svært ved at koncentrere mig. Jeg havde forsøgt forskellige alternative behandlinger, der alle havde effekt, men uden at komme problemet helt til livs.
I foråret havde jeg ændret min kost drastisk – det øgede energien og mit velvære, men en enkelt uge i sommerferien, hvor jeg faldt i, var nok til at vælte det hele igen. Da jeg opsøgte Niels, var jeg opsat på, at denne gang skulle jeg i mål. Jeg har flere gange været ved kinesiologer og kunne med det samme mærke, at Niels var meget dygtig. Vi talte om kosten og optagelsen af vitaminer og mineraler, men vigtigst af alt, at tanker og den følelsesmæssige tilstand har stor betydning for balancen i kroppen.
Få dage efter mit besøg hos Niels blev jeg sygemeldt med stress. Det fik naturligvis en stor betydning for mit forløb. Det gjorde at jeg ikke, i det omfang jeg havde forventet, var i stand til at overholde den kost Niels havde anbefalet. Jeg var klar over, at min stress i høj grad var udløst af indre ubalancer og det var en stor hjælp for mig, at kunne tale med Niels om situationen. Han vidste, at det var lige så vigtigt at få styr på den mentale del, som at ændre kosten. Samtidig oplevede jeg en spirende spiritualitet, som jeg også skulle finde mig selv i. Også her har det været en stor hjælp, at kunne tale med Niels, der forstod den udvikling jeg var i gang med. Han kunne også bidrage med forslag til litteratur, der kunne hjælpe mig i min søgen. Efter 6 mdr. har jeg afsluttet forløbet med Niels med et rigtig godt resultat. Jeg står nu med en klar erkendelse af, at kosten er vigtig for mig, men uden balance på den mentale og følelsesmæssige konto, er kosten ikke nok alene. Det, at Niels favner så bredt, at han kan inddrage mange forskellige elementer i hans vejledning, har for mig været med til at nå i mål. Jeg kan bestemt give Niels mine varmeste anbefalinger.

18, Februar 2020

 

Ken Bentzen

Niels hjalp mig ud af et smertehelvede med konstant mavesår og daglig indtagelse af “gule piller” som skulle nedsætte min mavesyre. Cirka efter 1 måned, hvor jeg holder mig fra at spise rødt kød, frugt, svinekød, frugtjuice, kartofler og andet som ikke er særlig godt for tarmene, er min krop i forbedring og jeg har også tabt mig.

18, Februar 2020

Regina Ebbesen

Før jeg kom hos Niels på Lotuscentret, levede jeg efter min mening nogenlunde sundt med vegetarisk, varieret kost og ugentlig motion. Alligevel havde jeg gennem flere år lidt af kvalme og svimmelhed, træthed, stress, angst og generelle maveproblemer.Ingen læger kunne vejlede mig til helbred. Og jeg syntes ikke det kunne være rigtigt, at jeg midt i mine 20’ere skulle have så træt og syg en krop!

Men med Niels’ candidakur, hvor især hvedemel, sukker, frugt og gær var fjernet fra kosten, opdagede jeg, hvordan en akkumulering af en moderne kost havde givet mig dårlige vaner, og selvom jeg prøvede at begynde forfra på nye kostvaner og motionsvaner, byggede jeg bare på et fundament af en candidasvamp.

Candidakur synes jeg alle burde gå igennem for at opdage sin afhængighed til det søde og få et mere helt forhold til sin krop.
Andre vigtige ændringer jeg foretog med  hjælp fra Niels var blandt andet at ændre den indre kemi ved at opdage mine negative automattanker.
Man får en hel og nærværende behandling hos Niels hver gang!

Kuren har været en 6 måneders proces for mig, og jeg går videre med et mere gennemgående kendskab til min krop, og opmærksomhed på hvad jeg fylder i den af mad og tanker.

Til den fremtidige kurdeltagere opfordrer jeg dem til, at bruge opskrifterne i Niels’ bog og ellers bruge ekstra tid i starten på at eksperimentere med de ingredienser man kan spise for at få en god og rig tid. Jeg fandt glæde i forskellige grødtyper og indisk mad.

17, Februar 2020

Joan Jürs

Det er nu gået hen og blevet 15 år siden, at min mand (dengang kæreste) besøgte Niels. Dengang havde jeg aldrig nogensinde kunnet tåle at være i solen og min mand havde almindelig græspollen-allergi. Flere læger havde altid fortalt mig, at sådan var min hud bare, så jeg måtte leve med ikke at kunne være i solen uden langærmede bluser. Efter flere besøg hos Niels og en hård kamp på NP-kuren henover 6 mdr. var alle symptomer væk. Den dag idag kan jeg sjældent tage mig sammen til overhovedet at bruge sol-creme; jeg kan være i solen hele dagen UDEN problemer overhovedet – og min mand’s græspollen-allergi er heller ikke et problem.

26, September 2016

Rie Pedersen: Søvnløshed, manglende energi og depressive tendenser

Søvnløshed, manglende energi og depressive tendenser fik mig i 2015 til at rette henvendelse til Niels, som påviste en lang række af ubalancer i min krop, herunder binyretræthed, candida og lav Ph-værdi. Jeg var på NP-kuren i et halvt år – en hestekur, som var hård, men nødvendig for at genskabe balancen i kroppen, og resultatet var forbløffende: øget energi, bedre søvn og større velvære. Niels arbejder ud fra en holistisk tankegang, så det er ikke kun madens betydning for kroppen, men også den mentale dimension, tankerne og følelserne, han beskæftiger sig med. Niels gør opmærksom på uhensigtsmæssige tankemønstre og ditto sprogbrug for venligt, men bestemt, at lede dig i retning af dit eget bedste ‘jeg’.
Jeg kan varmt anbefale at konsultere Niels, hvis du vil foretage en livsstilsændring: Der er ingen grund til at tage til takke med diverse skavanker, når øget livskvalitet er inden for rækkevidde :-)

26, September 2016

Anne Mette Arendrup : Sukkerafhængig?

Som Carsten Vagn Jensen skriver i forordet til Niels’ bog: “Maven i Balance”: Vi har 2 hjerner, en i hovedet og en i maven. Det er så sandt! Jeg har nu konsulteret Niels for anden gang på 3 år og har nu 2 mdr inde i forløbet, endelig indset at dette ikke er en kur, men en LIVSOMLÆGNING af min kost. Når jeg bliver stresset og træt, kommer gamle vaner ind i mit liv, heriblandt sukkerindtag og ‘de nemme løsninger’. Men konsekvensen er : uforbeholden træthed, uoplagthed, ømme led, ingen energi, smerter i maven, meget træt efter måltider, dårligt humør, lavt stofskifte og et blodsukker der ryger rundt i kroppen som karussellen i tivoli. Iøvrigt en candida, der giver voldsom oppustet mave, og jeg kan indimellem ligne en gravid m trillinger i 7. måned. I denne gang omgang glædede jeg mig til at konsultere Niels, da jeg allerede kendte til hvad der ventede mig for enden af regnbuen.Men det koster også ; jeg har skullet sige farvel til mine gamle ‘venner’, snolder, ost, kaffe & rødvin…etc. Før syntes jeg nok det var lidt synd for mig at undvære…nu ser jeg gaven. Og så længe min kost er bevidst, kan jeg godt putte et stk ost ind i ny og næ, samt et glas livgivende rødvin. Selvom du ikke lige er til det alternative, så lad dig ikke skræmme. Niels kan sit kram, læg dig blot på briksen og hav tillid. Der er ikke tvivl i mit sind ; du kan vitterligt helbrede dig selv gennem dine kostindtag. Det er faktisk skræmmende så meget din kost har af betydning på den negative bane, men den gode nyhed er, at dét har den så også på den positive. Så ja, jeg har nu (smerteligt) lært at vi har 2 hjerner. En i hovedet og en i maven. Tak for at du findes, Niels.

Onsdag, 30. september 2015

 

Pablo Russell: Recommendation

Pablo Russell Traditional Wellnes Counsellor at Alberta Health Services My Name is Camille Pablo Russell I am a traditional ceremonialist and have been going to europe for the past 18yrs. I see many people and help many thruough ceremony and counselling. The work I do does take its toll. I go to Niels Poulsen, for assitance for my own wellbeing. He takes care of my when I am in Denmark with vitamins and minerals he recommends me to take to help me with my fatigue, and advice. He has diagoned me at his clinic and found out what I needed and has been helping me for years. I often refer clients I see to Niels for his expertise. He has help me tremedously with my body and mind to be a better healthier person. Camille Pablo Russell

Fredag, 17. Juli 2015

Benny Winther: Anbefaling

Super godt kostvejledning. Der har været flere fra familien på besøg hos dig ifbm. den mentale del. En time hos dig ændre fokus og giver en indre ro. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

Mandag, 16. september 2013

Lene Sødorf: Mave og søvnproblemer

Lene Sødorf Jeg opsøgte Niels poulsen i maj måned 2013, efter at have været hos lægen flere gange med smerter, træthed, søvnproblememer, samt maveproblemer. Har været igennem flere år med megen stress, på grund af min søn som sidste år fik en gen- nemgribende autismespektrumforstyrrelses diagnose. Efter tre måneder hos Niels, som var en stor oprydning både fysisk og psykisk har jeg det betydlig bedre nu. Ingen problemer med at sove mere, smerter i kroppen er stort set forsvundet, maven opfører stort set normal og jeg har fået masser af energi igen. Psykisk har jeg lært at sige mere fra og finde min råstyrke frem, samt at tilgive og acceptere de livsvilkår jeg står i. Jeg slapper mere af og nyder livet nu.

Søndag, 15. september 2013

 

Sara vinther: Livsstilsændring

Man skal nok have mod på det lidt alternative, når man opsøger Lotus Helsecenter i Ballerup. Men har man det er det til gengæld et godt sted af sin slags, som tilsyneladende har stor succes i at behandle div. fordøjelsesproblemer. Men en kinesiologisk tilgang til genoprettelse af ubalancer, har Niels en holistisk tilgang til dig som klient, og lige meget hvilket problem du måtte komme med stiler han mod at give dig en positiv indgangsvinkel til tilværelsen og fokusere både på den fysiske og psykiske dimension. En drastisk kostomlægning (det vover jeg at påstå uanset, hvor sundt du lever i forvejen) er et af grundstenene i behandlingen hos Niels , og selvom det kan være en hård nød at sluge, så kan det lade sig gøre. Energifelter bruger han til at finde ud af, hvad mere præcis er problemet og inddrager dernæst også zoneterapi og andre direkte behandlingsformer, som du også bliver instrueret i selv at udføre hjemme. Således forsøger Niels at give dig nogle redskaber, så du bliver så uafhængig som muligt i dit behandlingsforløb. Om ikke andet, så kan det fungere vældig godt som inspiration.

Onsdag, 11. september 2013

Karina Winther: Personlig udvikling

Jeg har gennemgået en MEGET stor personlig udvikling i mit forløb hos Niels. Med sin enorme viden og erfaring har han desuden hjulpet mig af med en del helbredsmæssige skavanker. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Niels! Karina Winther

Tirsdag, 10. september 2013

Majken Webster: Lotus Helsecenter

Majken Webster anmeldt for 3 måneder siden Jeg kan kun anbefale Lotus Helsecenter. Min baby datter har været i behandling hos Niels Poulsen, som efter 3 behandlinger med zoneterapi og shiat-su massage, har fået styr på hendes tarme/mave. Niels er både rigtig dygtig og super behagelig og jeg var fuldstændig tryg hos ham. Vil til enhver tid bruge ham igen. – See more at: https://lotushelsecenter.dk/kunde-anbefalinger76c3.html?start=10#sthash.mZeZ3TX2.dpuf

Fredag, 06. september 2013

Susan Patsche

Jeg har nu været på candida kuren i 2 mdr. Det er nu jeg kan se resultater. Kuren er hård men jeg har fået det meget bedre.😀. Men skal fortsætte lidt endnu.
Jeg var på kuren for 14 år siden, så den skal gentages.
Jeg kan anbefale Niels Poulsen, som nu har hjulpet mig 2 gange.😀.

Mandag, 23. maj 2016