slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Klient anbefalinger

Anbefalinger

 

 

Klient anbefalinger

Joan Jürs

Det er nu gået hen og blevet 15 år siden, at min mand (dengang kæreste) besøgte Niels. Dengang havde jeg aldrig nogensinde kunnet tåle at være i solen og min mand havde almindelig græspollen-allergi. Flere læger havde altid fortalt mig, at sådan var min hud bare, så jeg måtte leve med ikke at kunne være i solen uden langærmede bluser. Efter flere besøg hos Niels og en hård kamp på NP-kuren henover 6 mdr. var alle symptomer væk. Den dag idag kan jeg sjældent tage mig sammen til overhovedet at bruge sol-creme; jeg kan være i solen hele dagen UDEN problemer overhovedet – og min mand’s græspollen-allergi er heller ikke et problem.

26, September 2016

Rie Pedersen: Søvnløshed, manglende energi og depressive tendenser

Søvnløshed, manglende energi og depressive tendenser fik mig i 2015 til at rette henvendelse til Niels, som påviste en lang række af ubalancer i min krop, herunder binyretræthed, candida og lav Ph-værdi. Jeg var på NP-kuren i et halvt år – en hestekur, som var hård, men nødvendig for at genskabe balancen i kroppen, og resultatet var forbløffende: øget energi, bedre søvn og større velvære. Niels arbejder ud fra en holistisk tankegang, så det er ikke kun madens betydning for kroppen, men også den mentale dimension, tankerne og følelserne, han beskæftiger sig med. Niels gør opmærksom på uhensigtsmæssige tankemønstre og ditto sprogbrug for venligt, men bestemt, at lede dig i retning af dit eget bedste ‘jeg’.
Jeg kan varmt anbefale at konsultere Niels, hvis du vil foretage en livsstilsændring: Der er ingen grund til at tage til takke med diverse skavanker, når øget livskvalitet er inden for rækkevidde :-)

26, September 2016

Anne Mette Arendrup ( annemetski@gmail.com ): Sukkerafhængig?

Som Carsten Vagn Jensen skriver i forordet til Niels’ bog: “Maven i Balance”: Vi har 2 hjerner, en i hovedet og en i maven. Det er så sandt! Jeg har nu konsulteret Niels for anden gang på 3 år og har nu 2 mdr inde i forløbet, endelig indset at dette ikke er en kur, men en LIVSOMLÆGNING af min kost. Når jeg bliver stresset og træt, kommer gamle vaner ind i mit liv, heriblandt sukkerindtag og ‘de nemme løsninger’. Men konsekvensen er : uforbeholden træthed, uoplagthed, ømme led, ingen energi, smerter i maven, meget træt efter måltider, dårligt humør, lavt stofskifte og et blodsukker der ryger rundt i kroppen som karussellen i tivoli. Iøvrigt en candida, der giver voldsom oppustet mave, og jeg kan indimellem ligne en gravid m trillinger i 7. måned. I denne gang omgang glædede jeg mig til at konsultere Niels, da jeg allerede kendte til hvad der ventede mig for enden af regnbuen.Men det koster også ; jeg har skullet sige farvel til mine gamle ‘venner’, snolder, ost, kaffe & rødvin…etc. Før syntes jeg nok det var lidt synd for mig at undvære…nu ser jeg gaven. Og så længe min kost er bevidst, kan jeg godt putte et stk ost ind i ny og næ, samt et glas livgivende rødvin. Selvom du ikke lige er til det alternative, så lad dig ikke skræmme. Niels kan sit kram, læg dig blot på briksen og hav tillid. Der er ikke tvivl i mit sind ; du kan vitterligt helbrede dig selv gennem dine kostindtag. Det er faktisk skræmmende så meget din kost har af betydning på den negative bane, men den gode nyhed er, at dét har den så også på den positive. Så ja, jeg har nu (smerteligt) lært at vi har 2 hjerner. En i hovedet og en i maven. Tak for at du findes, Niels.

Onsdag, 30. september 2015

 

Pablo Russell: Recommendation

Pablo Russell Traditional Wellnes Counsellor at Alberta Health Services My Name is Camille Pablo Russell I am a traditional ceremonialist and have been going to europe for the past 18yrs. I see many people and help many thruough ceremony and counselling. The work I do does take its toll. I go to Niels Poulsen, for assitance for my own wellbeing. He takes care of my when I am in Denmark with vitamins and minerals he recommends me to take to help me with my fatigue, and advice. He has diagoned me at his clinic and found out what I needed and has been helping me for years. I often refer clients I see to Niels for his expertise. He has help me tremedously with my body and mind to be a better healthier person. Camille Pablo Russell

Fredag, 17. Juli 2015

Benny Winther: Anbefaling

Super godt kostvejledning. Der har været flere fra familien på besøg hos dig ifbm. den mentale del. En time hos dig ændre fokus og giver en indre ro. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

Mandag, 16. september 2013

Lene Sødorf: Mave og søvnproblemer

Lene Sødorf Jeg opsøgte Niels poulsen i maj måned 2013, efter at have været hos lægen flere gange med smerter, træthed, søvnproblememer, samt maveproblemer. Har været igennem flere år med megen stress, på grund af min søn som sidste år fik en gen- nemgribende autismespektrumforstyrrelses diagnose. Efter tre måneder hos Niels, som var en stor oprydning både fysisk og psykisk har jeg det betydlig bedre nu. Ingen problemer med at sove mere, smerter i kroppen er stort set forsvundet, maven opfører stort set normal og jeg har fået masser af energi igen. Psykisk har jeg lært at sige mere fra og finde min råstyrke frem, samt at tilgive og acceptere de livsvilkår jeg står i. Jeg slapper mere af og nyder livet nu.

Søndag, 15. september 2013

 

Sara vinther: Livsstilsændring

Man skal nok have mod på det lidt alternative, når man opsøger Lotus Helsecenter i Ballerup. Men har man det er det til gengæld et godt sted af sin slags, som tilsyneladende har stor succes i at behandle div. fordøjelsesproblemer. Men en kinesiologisk tilgang til genoprettelse af ubalancer, har Niels en holistisk tilgang til dig som klient, og lige meget hvilket problem du måtte komme med stiler han mod at give dig en positiv indgangsvinkel til tilværelsen og fokusere både på den fysiske og psykiske dimension. En drastisk kostomlægning (det vover jeg at påstå uanset, hvor sundt du lever i forvejen) er et af grundstenene i behandlingen hos Niels , og selvom det kan være en hård nød at sluge, så kan det lade sig gøre. Energifelter bruger han til at finde ud af, hvad mere præcis er problemet og inddrager dernæst også zoneterapi og andre direkte behandlingsformer, som du også bliver instrueret i selv at udføre hjemme. Således forsøger Niels at give dig nogle redskaber, så du bliver så uafhængig som muligt i dit behandlingsforløb. Om ikke andet, så kan det fungere vældig godt som inspiration.

Onsdag, 11. september 2013

Karina Winther: Personlig udvikling

Jeg har gennemgået en MEGET stor personlig udvikling i mit forløb hos Niels. Med sin enorme viden og erfaring har han desuden hjulpet mig af med en del helbredsmæssige skavanker. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Niels! Karina Winther

Tirsdag, 10. september 2013

Majken Webster: Lotus Helsecenter

Majken Webster anmeldt for 3 måneder siden Jeg kan kun anbefale Lotus Helsecenter. Min baby datter har været i behandling hos Niels Poulsen, som efter 3 behandlinger med zoneterapi og shiat-su massage, har fået styr på hendes tarme/mave. Niels er både rigtig dygtig og super behagelig og jeg var fuldstændig tryg hos ham. Vil til enhver tid bruge ham igen. – See more at: https://lotushelsecenter.dk/kunde-anbefalinger76c3.html?start=10#sthash.mZeZ3TX2.dpuf

Fredag, 06. september 2013

Susan Patsche

Jeg har nu været på candida kuren i 2 mdr. Det er nu jeg kan se resultater. Kuren er hård men jeg har fået det meget bedre.😀. Men skal fortsætte lidt endnu.
Jeg var på kuren for 14 år siden, så den skal gentages.
Jeg kan anbefale Niels Poulsen, som nu har hjulpet mig 2 gange.😀.

Mandag, 23. maj 2016