slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Tobaksafvænning

Tobaksafvænning – kvit tobakken, rygestop

Lotus Helsecenter v/Niels Poulsen


Kvit Tobakken

Tobaksafvænning er en kombination af hypnose, øreakupunktur samt kostvejledning. Det er en metode jeg selv har udviklet, og som har vist sig at have god virkning.

Øreakupunkturen sigter mod at fjerne den fysiske del af afhængigheden. Hypnosedelen har så overvejende effekt på det psykiske plan.


To terapiformer der understøtter hinanden

Disse 2 terapiformer går desuden ind og understøtter hinanden, derved er der skabt basis for et mere effektivt resultat. Kostvejledningen er et led i behandlingen, da mange oplever vægtøgning som konsekvens af rygestop.
Behandlingen er baseret på 3 konsultationer.
Ca. 90% af de kunder, som har gennemgået tobaksafvænning, v.hj.a. min behandling, har kunnet klare sig med én konsultation.

(Ovenstående principper gælder også for slanke-regulering).

Den hypnoseform jeg anvender her på Lotus helsecenter, må ikke sammenlignes med det, man kan se i diverse TV-shows, hvor man tilsyneladende er i hypnotisørens “magt”.

I min behandling er der tale om en let men dyb trancetilstand af en sådan karakter, at man som klient stadig er bevidst om forløbet. Man er altså ikke “væk”. På denne måde vil hypnosen kunne forme sig som et samarbejde.


Kan jeg blive hypnotiseret?

Kan jeg blive hypnotiseret? .Ja alle kan i princippet blive hypnotiseret.

Når du kommer er det fordi du har et ønske om at stoppe med at ryge og slippe for ahængigheden til tobakken, derfor er det jo et samarbejde med et fælles mål nemlig at kvitte tobakken.

Ring for nærmere infirmation på tlf. 44 97 27 66


Tobaksafvæning

Alle kender til tobakkens skadelige virkning på organismen, men de fleste fortrænger måske alvoren i de advarsler, som ofte bliver udsendt.

Utrolig mange sygdomme kan direkte tilskrives rygningen.

Hjerte-/karsygdomme og mange kræftformer. Rygningen fører til forandringer i blodkarrene, i cellerne og specielt i luftvejene, hvor vævet direkte ændrer karakter og i en sådan grad at vævets evne til at transporterer slim og urenheder forringes og til sidst helt forsvinder.

Nytårsforsæt

At udtænke og proklamere et nytårsforsæt er jo ingen sag, men at føre det ud i livet er jo straks en del sværere.

Industrien kender til dette og kan straks tilbyde diverse hjælpemidler, som nikotintyggegummi/-plaster og cigaretter uden røg.

Disse er jo desværre ikke altid uden bivirkninger. Desuden afhjælpes kun nikotintrangen, men ikke det psykiske behov – det ”hyggelige” som mange rygere kender til.

Fjerner trangen lysten til tobaken

Her på Lotus Helsecenter tilbyder jeg tobaksafvæning ved hjælp af Hypnose og eller Øreakupunktur.

Disse to behandlingsformer understøtter hinanden og gør at der er bedre resultater end hver for sig.
De fjerner trangen lysten til røgen både fysisk og psykisk