slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

NP-testen omfatter

Hvad er NP-testen – kuren og forløb

Få en grundig og seriøs test-måling af Candida, Lavt blodsukker og andre ubalancer.

Mere end 25 års erfaring med Candida svamp-Lavt blodsukker og Livskvalitet.

Jeg har udviklet min egen test-målingsmetode, som er baseret på kinesiologiens principper. Testen giver indblik i de ubalancer, som kan opstå i krop og psyke.

I forbindelse med testningen vil følgende blive gennemgået :Psykiske-følelsesmæssige årsager,syre-baseubalancer, over-eller underproduktion af fordøjelses- enzymer (mave, galdeblære og bugspytkirtel), belasting af candida svamp, vitamin-mineralbalancen, parasitter, Lavt blodsukkerubalancer, katar, jordstråling og sølvfyldningsbelastninger.

Hver person, som starter på Lotus helsecenter får udleveret et spørgeskema, hvorpå de noterer symptomer og tilstand, psykisk og fysisk måned for måned. Under kuren kan det være en hjælp for personen, at se forbedringerne i forhold til starten af kuren. Spørgeskemaerne medbringes hver gang og som til sidst vil blive opbevaret her på klinikken og bruges som dokumentation for de opnåede resultater.

Se også klient udtalelser for voksne klik her : Klient udtalelser – voksne
Se også klient udtalelser for børn klik her : Klient udtalelser – børn

Jeg har udarbejdet en vejledningsbog til støtte for folk på kuren, som giver gode råd samt information om tilladte og ikke-tilladte fødevarer.
For mere info. Klik her: Candida kur / kostvejledning


Behandlingsforløb

Et behandlingsforløb her på klinikken foregår typisk på følgende måde : Første gang man kommer her, er der afsat ca.1,5 time til samtale/testmåling. Personen fortæller om sin tilstand, sine symptomer og lidt om sig selv. Derefter informerer jeg om den efterfølgende test-måling og en behandlingsplan angående tilladte og ikke tilladte madvarer samt evt. kosttilskud vil blive gennemgået.

Vejrtrækningsteknik og tarmmassage

Før selve testen-målingen vil korrekt vejrtrækningsteknik og foremål blive gennemgået.
Anden gang du kommer, vil tarmmassageteknik blive gennemgået

Testen-målingen foregår med kinesiologi.Jeg har udviklet min egen test-metode (NP-testen).Testens formål er at give et billede af fordøjelsens funktion ved at måle kroppens procentvise belastning af candidasvamp, katar og parasitter. Blodsukkerniveauet og vitamin- /og mineralbalancen samt fordøjelses-enzym balancen bliver også målt, samt den fysiske, psykiske og kemiske balance i kroppen.

Hvad er det videre forløb?

Når du starter op på min kur kan du komme løbende til kontrol for på den måde, at få kontrolleret at belastningerne aftager og at optagelsen af næringsstoffer forbedres. Samtidig vil der blive givet behandling med Zoneterapi og Aku-tryk.

 

Der bliver undersøgt for følgende

 


Et kurforløb

Et kurforløb tager typisk 3-4 måneder. Det sker dog, at perioden kan strække sig over et halvt år eller mere afhængig af belastningen, den psykiske tilstand og evnen og viljen til at overholde kuren.

NP-testen udmunder i en udrensende og en kort opbyggende fase. Kurens varighed afhænger af den enkeltes tilstand – typisk 2-3 måneders varighed.

Når du starter kuren vil du måske opleve diverse udrensningssymptomer; såsom forværring af nuværende gener. Gamle sygdomsmønstre både fysisk og psykisk kan evt. også dukke op som led i en “oprydningsproces” – specielt indenfor den første måned.Det er vigtigt at huske, det er en hovedrengøring du er gået igang med.
Mange vælger også at gå i gang med hypnose-samtale for yderlig at komme tilbunds i negative mønstre og vaner

Når du er færdig med kuren

Når du er færdig med kuren har du opnået at komme af med dine symptomer, og fået en hel anden forståelse for kostens og psykens betydning, og fået mere klarhed, overskud og energi.

Nøglen til dit eget helbred

Du har nu fået overdraget nøglen til dit eget helbred. Du ved nu mere hvordan du skal opretteholde en sund balance igennem kosten og psyke. Mærk Lyt efter dine mavefornemmelser og tag handling på dem.

Det videre forløb tager udgangspunkt i
teorien om livshjulet :

Livshjulet opdeler mennesket i 4 dele, som til sammen skaber det hele menneske. Meningen er at arbejde med den del, som er svag i forhold til de andre og sigte mod at styrke denne sådan, at man opnår at stå indeni centrum af sig selv med en fornyet styrke og evne til at leve i nuet.

Der arbejdes med begrebet frihed, som betyder, at man ikke mere lader sig styre af gamle mønstre.

(Tak til Pablo Russell for inspiration til livshjulet)