slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Bøger med candida madopskrifter “Maven i balance” Jonas R 11-02-2016 (Bog, hæftet) En super bog, der kan være med til at give start på et nyt liv med mere energi, balance og velvære i kroppen. Bogen giver en god forståelse for hvordan du holder kroppen i balance og især i forbindelse med en candida kur giver den stor inspiration, ikke mindst med gode opskrifter der hjælper med at holde kuren. Jonas Bisgaard Chefinstruktør for Kofukan Karate Ballerup. Kofukan.dk

Bøger med candida madopskrifter “Maven i balance”

 

  • Vores egen bog “Maven i balance”                                                                 
  • Ane Bodil Søgaard: “Ingefær, roden til alt godt”
  • Hanne Kirstein: “Tang, en gave fra havet”
  • Niels Poulsen, Helle Andersen og Tine Wagner: “Maven i balance 2”

Maven_i_balance_forside2 Er du blevet vant til altid at gå og have det halvskidt? spørger Niels Poulseni indledningsvist. Det centrale punkt i diætistens/kinesiologs bog om “maven i balance” er, at der sandsynligvis vil være en overvækst af candidasvamp, hvis det første spørgsmål besvares positivt. Samtidig lider mange, som har denne candidasvamp ofte af lavt blodsukker, katar, parasitter og syre/base-ubalancer, som ofte er relateret til tarmsystemet.

Der findes efterhånden mange bøger, der tager fat om ernæringens betydning, men stadigvæk for få, der belyser fordøjelsens enorme rolle for vores helbred. Det gør Niels Poulsen!”

Mange er ikke klare over, at vi ikke kun har én hjerne, men to. Den anden og selvstæn- dige hjerne er vores mave og fordøjelsessystem, der uafhængigt af vores hjerne i hovedet sørger for, at vi optager alle nødvendige næringsstoffer, siger Carsten Vagn-Hansen i bogens forord.

Igennem en kur og et udrensningsforløb vil du opdage at symptomer forsvinder, og kroppen kommer mere i balance; derved skaber du grundlag for en ny og forbedret livsstil. Ligeledes skaber du en form for ny bevidsthed omkring kostens betydning for kroppen og psyken.

Bogen indeholder derfor mange madopskrifter til både børn og voksne, der gør det lettere at komme igennem kuren. Bogen indeholder også forskellige cases for både børn og voksne, hvor de har fortalt om deres forløb til et bedre helbred.Det er noget nær en tragedie, at lægerne og sundhedsvæsenet dels har en meget dårlig ud- dannelse i kosten og dens betydning, og dels ikke har fulgt med i den megen nye viden, der findes om candidasvampe, utæt tarm og dens årsager.

Det gør Maven i balance til et hovedværk, som hundredetusinder vil kunne konsultere med udbytte.

Boganmeldelse;

En super bog, der kan være med til at give start på et nyt liv med mere energi, balance og velvære i kroppen.
Bogen giver en god forståelse for hvordan du holder kroppen i balance og især i forbindelse med en candida kur
 giver den stor inspiration, ikke mindst med gode opskrifter der hjælper med at holde kuren.

Jonas Bisgaard
Chefinstruktør for Kofukan Karate Ballerup.
Kofukan.dk