slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Tina Andersen

Tina Andersen – kramper-mavesmerter, candidasvamp, hypnoseterapi

 

Jeg er en kvinde på 45 år – gift og mor til to børn på henholdsvis 12 og 15 år. Arbejder indenfor administration,og som så mange andre til tider en stresset hverdag.

Jeg har lige så længe jeg kan huske tilbage lidt at “ondt” i maven, forstoppelse – oppustethed – ondt/som nærmest kramper – og ikke mindst træt og til tider noget irritabel, men hvorfor?..

Jeg har gennem årerne konsulteret alverdens mennesker i forsøget om at det ville hjælpe mig. Min mor har en kronisk lidelse “Culitis Ulserose” og som aldrig er beskrevet som arveligt. Dog bad min mor, min søster og jeg for en del år siden, gå en undersøgelse igennem, blot for at sikre, at vi ikke var på vej til denne lidelse. Det var vi heldigvis ikke, men jeg havde stadig ondt!

Jeg havde hørt ordet “Candida svamp“, og man kan jo nogen gange godt synes, at man kan høre ind under visse sygdomme, da man synes man har symptomerne, derfor gik jeg på nettet og læste om Candia svampen og derved Lotus-Helsecenter. Jeg fik en snak med,, som virkede meget troværdig, så jeg ville gøre forsøget.

Jeg må sige, at jeg var noget skepsis efter første gang, og synes det var noget “hokus pokus”, men var fast besluttet på, at give det en chance og ikke bare en chance, men jeg ville virkelig gå ind for det´, der skulle til.

Efter meget kort tid, måtte jeg sande, at jeg kunne føle en noget anderledes fornemmelse i maven, og det blev motivationen bestemt ikke mindre af. Jeg var ikke nær så oppustet som tidligere. Efter en del uger kunne jeg mærke en markant bedring, og kunne lige pludselig føle at jeg havde lidt overskud, en fornemmelse som jeg skulle lære “hvad var nu det for noget”, det var så mange år siden, at jeg ikke dagligt havde haft ondt i maven, at denne nye følelse var mærkelig. Dog gik der ikke lang tid før, jeg sagtens kunne vende mig til det.

Efter nu godt 5 måneder med overstået “kur” – snakke med Niels Poulsen er jeg nået rigtig langt. Min mave smerter kan til tider komme igen, men jeg ved som reel, at det er fordi, jeg har overskredet en grænse, at der er nogle fødevarer, som jeg endnu ikke er klar til. Jeg har fået meget mere fin fornemmelse af, hvad og hvornår jeg kan tillade mig ting af spiselige karakter.

Men jeg kan ikke bilde sig selv ind at “ondt” i maven ikke også hænger sammen med noget psykisk, eller det måtte jeg sande og da jeg havde haft snakke og havde været i hypnoseterapi hos Niels Poulsen, fik jeg herved øjnene op for et mere klart billed af, hvordan mit nye liv skal være, eller hvordan jeg synes tingene skal være. Sådan en proces er lang, og til tider svær, og kan måske vare resten af ens liv, men når bare kan lære at acceptere det´ og har tålmodigheden og klar til at se sandheden i øjnene, tror jeg på, at jeg ihvertfald og vil egentlig også tillade mig at sige, at så kan vi alle få et dejligt liv.

Derfor….mine bedste anbefalinger til Lotus-Helsecenter v/Niels Poulsen – tøv ikke – men gør noget ved det…..

De kærligste hilsner fra
Tina