slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Svend Høegh Nielsen

Svend Høegh Nielsen – Mavesmerter, sukkertrang, svimmelhed

 

Svend Høegh Nielsen
Jeg er en mand på 62 år. Jeg er pensioneret efter 36 år i chefstilling i IBM.
Jeg opsøgte Lotus Helsecenter fordi, jeg igennem mange år, havde mavesmerter, led af træthed og svimmelhed og havde en meget stor sukkertrang. Da jeg var 60 år, fik jeg konstateret forhøjet blodtryk (200/100). Jeg havde let til vrede, og var vanskelig at leve sammen med.
Ved kurens start vejede jeg 73 kg. Jeg er kun 160 cm. Høj.

Efter 1 måneds behandling hvor jeg strengt, overholdt de retningslinier, jeg havde fået, og fik ca. 1 times motion hver dag, var smerterne i maven forsvundet. Jeg havde ingen sukkertrang, og mit blodtryk var faldet til 159/86. (Jeg indtog dog stadigvæk den, af min læge, ordinerede medicin for forhøjet blodtryk).

Efter 3 måneders candida kur, fungerer min krop perfekt. Jeg er i psykisk balance, jeg har et godt humør og væsentlig forhøjet sexlyst. Jeg vejer nu 67 kg, og har ændret mine spisevaner. Jeg tillader mig imidlertid stadigvæk at drikke et glas rødvin i ny og næ, og spiser, hvad der bliver stillet foran mig ved selskabelige lejligheder. Mit blodtryk er nu 135/78.

 

Se også klientanbefalinger klik her: Klient anbefalinger