slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Svend Aage Nielsen

Svend Aage Nielsen – græspollen allergi, fødevarer allergi, hovedpine, forstoppelse, pande-bihulebetændelse

 

Min positive erfaring med Niels Poulsen og hans behandlingsform.

Mit navn er Svend Aage Nielsen. Jeg er 56 år gammel, og i 1997 fået konstateret candida i betydelig grad. Hvornår og hvorfor jeg har udviklet fået candida er jeg usikker på.

I 1961 fik jeg en alvorlig sygdom der krævede en langvarig binyrebarkhormon og penicillin behandling, dette kan muligvis være en medvirkende årsag til mit senere candidaproblem.

Da jeg var ca. 12 år begyndte jeg at lide af græspollen allergi, dette har igennem årene udviklet sig til også at omfatte allergi for flere forskellige fødevarer, denne allergi kulminerede i 1996 hvor jeg næsten ikke kunne spise, uden at få allergiske reaktioner.

Jeg havde konstant pande og bihulebetændelse, hovedpine og forstoppelse, hvor daglig anvendelse af afføringsmidler var nødvendig. Herudover var min koncentrationsevne og energi i øvrigt stærkt reduceret.

Efter at jeg i 1996 havde haft over 40 sygedage og i øvrigt havde det alment dårligt, med svingende humør til følge, kort sagt var utålelig for mig selv og mine omgivelser. Tilfældigt så min kone en udsendelse i fjernsynet, med Niels Poulsen, hvor candida blev omtalt, de personer der i øvrigt deltog i udsendelsen havde alle været i behandling for candida. Og havde haft flere eller næsten de samme symptomer som jeg havde, og var blevet hjulpet.

Min kone kontaktede uden mit vidende Niels Poulsen og fik truffet en aftale om en konsultation, da jeg altid har været meget skeptisk overfor alternativ behandlingsformer, var jeg ikke indstillet på at konsultere Niels Poulsen, efter pres fra min kone og den øvrige familie accepterede jeg en konsultation.

Ved første møde med Niels Poulsen, fortalte jeg om min skepsis overfor alternative behandlingsformer. Til denne skepsis sagde Niels Poulsen at resultaterne var den bedste måde at overbevise folk på, og såfremt jeg ikke mærkede bedring i løbet af meget kort tid kunne han ikke hjælpe mig, men at hvis det var candida jeg led af ,var han sikker på, og hvis jeg selv ville og i øvrigt fulgte hans anvisninger, kunne han hjælpe.

Jeg blev undersøgt og candida blev konstateret i betydelig grad, samtidig med at mit immunforsvar var stærkt reduceret.

Jeg blev anbefalet en “stenalderkur” der sammen med forskellige naturmedikamenter og vitaminer, allerede efter en uge skete “miraklet” jeg fik det markant bedre. Jeg kunne pludselig trække vejret igennem næsen, sove om natten uden at gispe efter vejret, var veludhvilet når jeg vågnede om morgenen, denne bedring fortsatte mærkbart i hele kurens varighed.

Efter 3 mdr. var min candida på et acceptabelt leje, mit immunforsvar var blevet genoprettet og jeg følte jeg var blevet et nyt menneske med en betydelig bedre livskvalitet, og havde igen fået mod på tilværelsen, som også smittede af på mine omgivelser.

Nu 2 år efter mit første besøg hos Niels Poulsen, som jeg fortsat konsultere ca. hver 4 mdr. for at få kontrolleret min candida, den har jeg fortsat og vil altid have, det er et faktum som jeg har accepteret at skulle leve med, når jeg ved fornuftig levevis og altid nøje tænker over hvad jeg spiser og drikker, har jeg i den forløbne periode holdt candidasvampen på et acceptabelt niveau. Oveni er næsten alle mine allergisymptomer forsvundet, eller blevet reduceret væsentligt.

Jeg kan i øvrigt oplyse at jeg siden mit første besøg hos Niels Poulsen for 2 år siden kun har haft 2 sygedage.
Min skepsis til alternativ behandling er blevet revurderet, og jeg er Niels Poulsen stor tak skyldig.

Svend Aage Nielsen