slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Suzanne Rose Larsen

Suzanne Rose Larsen – forstoppelse, tynd mave, luft i maven og on/off oppustet mave

 

Jeg har så langt jeg kan huske tilbage haft problemer med mit mave/tarmsystem. I form af forstoppelse, tynd mave, luft i maven og on/off oppustet mave. For to år siden døde min far, og måneden efter blev jeg skilt.

Det var en stormfuld tid hvor mit fundament blev revet væk under mig. Tiden efter var hård og mine mave-/tarm problemer blev nu kroniske. Min mave voksede i takt med min sorg.

Efter et års tid kunne jeg bare ikke mere. Jeg gik på biblioteket for at finde noget materiale vedr. Candida Albicans (Jeg har altid haft en klar fornemmelse af, hvad der var i vejen med mig). Jeg stødte på en bog, hvori Niels Poulsen blev omtalt flere gange. Jeg ringede til ham og fik en tid. Der begyndte mit nye liv.

Jeg havde 80% candida og blev omgående sat på kur. De to første måneder var et helvede. Min mave blev større, ja alle mine symptomer blev forværret. Jeg svævede hele tiden imellem troen på at jeg nok skulle blive rask og frygten ved at, hvorfor skulle det her hjælpe?

Men troen på at det virkelig ville hjælpe var stærkere og jeg holdt ud. Det er jeg bare så glad for i dag. Jeg mangler ca. en måned af min kur, så skulle jeg være helt rask. I dag ved jeg hvor stor betydning kosten har, og der utrolig mange ting jeg ikke har lyst til at spise mere.

For mig var Niels Poulsen mit vendepunkt, min kæmpe støtte og jeg vil helt klart anbefale ham til andre.
Selvfølgelig duer det ikke, hvis man ikke selv gør en indsats. Husk: Niels giver dig værktøjet men du bestemmer selv om du vil bruge det – og det er jeg bare så lykkelig for i dag, at jeg gjorde.

D. 2. september 2001
Suzanne Rose Larsen
Skovlunde