slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Sofie

Sofie – oppustet mave, migræne, parasitter, candida, katar

 

Mine maveproblemer startede efter et ferieophold i Tyrkiet, hvor jeg pådrog mig en maveinfektion.

Efter turen til Tyrkiet gik jeg enten på toilettet 5-10 gange i løbet af et døgn, eller også lykkedes det kun en enkelt gang eller to om ugen. Min mave var hele tiden meget oppustet, og jeg oplevede at mine migræneanfald tog til.

Min egen læge mente, at det var en salmonellainfektion, jeg havde haft og sagde, at kroppen skulle bruge et år på at komme sig, så der var ikke noget at gøre ved det.

Efter et år var der ingen forbedringer. Jeg var flyttet hjemmefra og havde fået ny læge, som jeg opsøgte. Hun tog prøver og sagde, at der i hvert fald ikke var mere salmonella i min krop, så det var nok bare mig, der var lidt sart. Jeg flyttede igen og fik ny læge. Hun testede mig for mælkeallergi, men testen var negativ, og jeg blev sendt hjem med besked om, at jeg bare havde en sart mave og vist var lidt hysterisk.

Der gik et par år, hvor jeg indstillede mig på, at min mave åbenbart bare var sart.

For et halvt år siden begyndte jeg at synge i et kor. Der mødte jeg én, der havde lidt af de samme maveproblemer og desuden var meget plaget af astma og allergi. Han foreslog mig at ringe til Niels Poulsen.

Lotus Helsecenter blev det afsløret, at jeg havde candida, mavekatar, parasitter og et for lavt blodsukker. Jeg blev derfor sat på ”stenalderkuren”.

Nu er der gået tre måneder. Min mave er ikke længere oppustet, jeg går på toilettet hver dag, antallet af mine migræneanfald er mere end halveret og jeg føler mig mere energifyldt, Det har ikke været svært at holde kuren, når man hele tiden kunne føle resultatet.

Sofie

 

Se test dig selv klik her: test dig selv/symtomer skemaer