slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Preben Abildgaard

Preben Abildgaard – blod i afføring, diarre, toiletbesøg flere gange om dagen, kløe over hele kroppen

 

Dårlig mave blod i afføring, diarre, toiletbesøg flere gange om dagen.

Det begyndte for nogle år siden. Jeg havde en livlig tyktarm, sagde lægen, men det blev så bare værre og værre. Jeg skulle på toilettet flere gange om dagen, jeg gik til lægen igen. Fik nogle piller men det hjalp ikke.
Jeg gik til lægen igen, for nu var der kommet blod med ud i afføringen. Han undersøgte mig, for at se om jeg måske havde kræft men gudskelov var der ikke noget kræft. Toiletbesøgende var hver dag 8-10 gange.

Det var næsten ikke til at tage nogle steder uden at have flere par underbukser med.
Jeg gik til lægen igen, for nu måtte der virkelig gøres noget ved det, men lægen sagde, at dette måtte jeg lære at leve med. Det forstår man ikke noget af. I stedet for at sende en hen til en specialist, som måske havde bedre viden omkring det.

Det der sker omkring sådan en sygdom er, at man begynder at blive sær. Har ikke lyst til at tage nogle steder. Hverdagen bliver bare en gang toiletbesøg hele dagen.
Det kan man bare ikke leve med i det lange løb. Sygdommen udvikler sig med kløe over hele kroppen, diarré og blod i afføringen. Hverken salve eller piller har hjulpet, så det kan næsten ikke blive værre.

Tiden går og man lever med sin sygdom og har det ikke godt.
En dag læser min samlever en artikel i Hendes Verden om, hvordan en dame har været igennem en kur ”stenalderkuren”.

Mange af disse symptomer har jeg selv oplevet på min krop. Så derfor opsøgte jeg Niels Poulsen, som har Lotus Helsecenter i Ballerup. Jeg fik en god samtale med ham om, hvordan jeg havde det. Jo candida svampen havde tag i mig.

Jeg begyndte på ”stenalderkuren”, med naturmedicin og omlagde fuldstændig min kost.
Jeg er i dag meget glad for, at jeg kom i gang med kuren. Det er nu snart fire måneder siden og jeg har det rigtig godt. Fri for de mange toiletbesøg og den megen kløe på min krop.

Så nu kan jeg leve et normalt liv igen, takket være min samleverskes opmærksomhed og ikke mindst Niels Poulsen.