slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Lone Amin

Lone Amin – led og muskelsmerter, hovedpine, tabt 19 kg

 

Min historie kort fortalt.

For ca. 10-12 år siden begyndte jeg at få ondt i mine muskler og led. Jeg gik ud fra, at det var gigt på grund af mit arbejde som sygehjælper gennem ca. 20 år. Jeg fik mere og mere ondt, og da jeg samtidig blev ved med at tage på i vægt, selv om jeg syntes, at jeg spiste meget fornuftigt, gik jeg til min læge, for at få råd.

Hun bad mig om at skrive ned hvad jeg spiste i 2 måneder. Hun gav mig derpå en bog, hvor jeg skulle tælle brikker.
Jeg skulle bare spise for under 10 brikker om dagen, så ville jeg tabe mig. Men selv om jeg spiste for 2-3-4 brikker om dagen, tog jeg stadigvæk på i vægt.

For ca. 6 år siden henvendte jeg mig derfor i Sundhedshuset i Teglgårdsstrædet i København. De sagde, at jeg skulle spise økologisk, og at jeg ikke måtte spise hvedemel og ko mælkeprodukter, og desuden skulle jeg spise ekstra tarmbakterier. Det hjalp så jeg tabte ca. 7kg. Vægttabet holdt i knapt 2 år.

Derefter begyndte jeg igen at tage på. Jeg vidste ikke mine levende råd, og til sidst spiste jeg kun grøntsager morgen, middag og aften. Men tabte mig ikke alligevel.
Hos min damefrisør hørte jeg om Niels Poulsen. Jeg havde prøvet så meget, så hvorfor ikke også prøve ham. Jeg startede med 3 måneders skrap kur, og tilskud af diverse naturprodukter og begyndte straks at tabe mig.

Desuden lærte jeg vejrtrækningsøvelser, og at lave tarmmassage. Jeg fik også zoneterapi. Jeg var dog spændt på, om jeg ville blive ved med at tabe mig efter de 3 måneder. Men det gjorde jeg. Tilskuddet af naturprodukter blev ændret til nogle andre, og jeg har været igennem 3 leverkure for at blive renset ud.

I dag efter 10 måneder har jeg tabt ca. 19 kg. Jeg regner ikke med, at det vil blive noget problem for mig at overholde reglerne for spisning, da jeg allerede tidligere havde lavet store ændringer i min kost. Jeg håber derfor, jeg kan holde vægten femover.

Jeg er utrolig glad for dette vægttab og som en ekstra ”bivirkning” er mine smerter blevet meget mindre, så jeg tage meget mindre smertestillende nu end tidligere.

Jeg har også lidt meget af overfølsomhed over for lys, dette er også blevet betydeligt bedre, desuden led jeg af hovedpine mindst 5 gange om ugen før, men nu har jeg meget sjældent hovedpine. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, som jeg godt kan anbefale til andre.

Venlig hilsen Lone Amin