slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Loise Froh Grejsmark

Loise Froh Grejsmark – hormonelle ubalancer, depressioner, ekstrem træthed

 

Jeg, Loise Fro Grejsmark, skriver for at videregive min anamnese.
Fra jeg blev født, var jeg mælkeallergiker og såkaldt ørebarn. Jeg fik i den anledning en del penicilin, og dette udviklede jeg også allergi imod. Derefter fik jeg soda i stedet.

Jeg udviklede som barn ingen af de kendte børnesygdomme. Men jeg siden har siden fået en indsprøjtning som skulle gøre mig immun overfor røde hunde, og har haft mæslinger.
Alt dette beskriver jeg i fald der kunne være en sammenhæng med mit videre forløb.
Som 15 årig fik jeg mine første menstruationer som aldrig var regelmæssige, og heller ikke blev det hen ad vejen.

Som ca. 18 årig udviklede jeg abnorm hårvækst, men først som 20 årig blev jeg testet med blodprøver der viste en vis ubalance i mit hormonelle system som betegnedes af min læge som værende hovedårsagen til den opståede skægvækst.

Desuden led jeg igennem alle årene af tilbagevendende depressioner, som en læge beskrev som arvelige.
I de næste 20 år gik jeg med mellemrum til læge og fik tjekket mine hormontal. Jeg prøvede med p-piller af typerne cilest, Diane mite og sidst perlutex. Men når jeg holdt op, vendte den hormonelle ubalance tilbage.

Gennem alle årene har jeg brugt formuer på epilering og til sidst til laserbehandling for at få fjernet i hvert fald skægvæksten.

I juni måned 2004 blev jeg pludselig meget dårlig. Mit ildebefindende opstod på et par dage og bestod i forkølelse, mistet stemme, lungeinfektion, ekstrem træthed med søvn i op til 16-18 timer i døgnet, voldsom svimmelhed, kvalme, hovedpine, hukommelsessvigt (jeg kunne ikke huske hvad jeg lige havde sagt eller tænkt på), muskeltræthed (bare jeg skulle løfte en arm), depression, kløe og svie ved alle slimhinder; ører, øjne, næse, mund og endetarmsåbning, akne udbrud på bryst, ryg, arme og ansigt og så to bygkorn.

Desuden var mine menstruationer helt ophørt. Jeg fik i samme periode foretaget endnu en blodprøve der viste, at mine hormontal var værre end nogensinde før.

Jeg havde hørt om candida fra en ven der havde problemer med noget sådant, og da jeg kunne se overensstemmelser med mine problematikker, lånte jeg en bog på biblioteket om emnet, hvori der var en adresse på Niels Poulsens helsecenter i Ballerup.

Jeg fik en tid og fik hos ham konstateret Candida, Parasitter, lavt blodsukker og katar, og blev sat på den sukkerløse ”stenalderkur”. Jeg fik en del mineraler, vitaminer, enzymer m.m. for at tilføre legemet hvad det var for svagt til at hjælpe sig selv med, og var i helt og aldeles underskud af.

Allerede efter den første uge på kuren kunne jeg mærke forbedringer, mindre kløe og svie. Mindre søvnbehov osv.
Jeg har skrevet op måned for måned hvordan mit helbred udvikler sig, og det går stærkere og stærkere fremad.
Efter 3 måneder får jeg for første gang menstruation i et år, og min gynækolog kan ved en scanning konstatere at der desuden har været ægløsning, hvilket der ikke har været i adskillige år.

Humørmæssigt får jeg det bedre og bedre, og de depressive anfald som kommer ud af den blå luft, og som jeg gennem mit liv er blevet så bekendt med, udebliver.
Der indtræffer et velvære som jeg ikke kan erindre at have følt i hele mit ungdoms og voksenliv.
Desuden taber jeg mig 10 kg uden nogensinde at sulte mig, men udelukkende ved ændringer i kosten, så jeg nu ligger på min idealvægt.

Efter 4 måneders kur konstaterer Niels Poulsen, at der ikke er flere ubalancer tilbage, og at det nu går på at få styrket mit immunforsvar. Jeg har det så godt.
I den anledning går jeg atter til gynækolog for at se hvordan mine hormontal er idet jeg føler et sådant velvære, at der er gode chancer for at der også er balance på det område. Og prøverne viser da også at mine hormontal ikke bare er gode, men helt perfekte, hvilket jeg som sagt ikke har set før. Min menstruation er nu månedlig og med ægløsning.
Min gynækolog afviser at det kan have noget med kuren at gøre, men også overfor hende må jeg konstatere at gennem alle disse år har ingen læge kunnet hjælpe mig det mindste, men efter en kur på 4 måneder er jeg helbredt for både det ene og det andet.
I dag spiser jeg vitaminpiller, enzymer, fiskeolie og magnesium-kalk tabletter.

Mit hår og negle vokser og er stærke, min hud er ren og ensfarvet. Mine depressioner forsvundet, mine menstruationer regelmæssige og mit humør i top, og for mig er der ingen tvivl om årsagen.

Kærlig hilsen Loise Fro Grejsmark