slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Kjeld Holm

Kjeld Holm – urinsyregigt, candida svamp, ondt i maven

Igennem en årrække har jeg med jævne mellemrum haft anfald af urinsyregigt. Inden jeg fik kontakt med Niels Poulsen Lotus Helsecenter, har jeg gået med stærke smerter i ca. 2 måneder. Smerterne sad i fod og knæ. Jeg fik konstateret candida svamp, og fik piller til brug for udrensning. Min trang til søde sager har altid været stor.

Efter ca. 14 dage på denne kur forsvandt smerterne. Min trang til søde sager er lidt sværere at få bugt med, men forbruget er sat væsentligt ned.

Jeg har i mange år døjet med min mave, gik på toilettet flere gange om dagen, også her er sket en bedring, idet jeg kun er på toilettet en gang om dagen nu.

Tidligere spiste jeg aldrig is, da jeg fik ondt i maven. Nu kan jeg godt spise is uden besvær med maven. Om morgenen spiser jeg havregrød, og min mave fungerer fint, efter jeg er begyndt på det. Det lægger en dejlig bund.
Jeg har heller aldrig spist fisk tidligere, men på kuren er fisk en stor del af føden, og min smag må have ændret sig, da jeg nu spiser fisk med velbehag.

Jeg føler, at jeg har fået det meget bedre efter ca. 2 måneder på kuren. Jeg fortsætter, til svampen er helt væk.

Med venlig hilsen

Kjeld Holm