slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Jytte Nielsen

Jytte Nielsen – hormonelle ubalancer, depression, væske i kroppen, kostændring, candidakuren, vægtforøgelse

Efter at have været på candidakuren 4 måneder kan jeg mærke den store forandring der er sket i mig.

Det er en pragtfuld følelse. Som at komme hjem igen.

De sidste 5 år har for mig været fuldt med mange forskellige symptomer, både fysiske og psykiske.

De fysiske var grunden til at jeg opsøgte Niels Poulsen. Efter at have været hos forskellige alternative behandlere og også været på Candidakuren tidligere forstod jeg ikke, at jeg ikke kunne få det bedre.

Jeg blev rådet til at opsøge Niels Poulsen fordi han var kendt for at kunne helbrede og måle Candidaens udbredelse i kroppen.

Jeg var derfor klar over, at der alt efter Candidaens udbredelse hos mig, ville komme en streng periode med total ændring af kostvanerne.

Da jeg begyndte Candidakuren var det også som om jeg fik det meget værre. Dette var jeg dog blevet informeret om af Niels Poulsen. Der skulle en udrensning til før der kunne begyndes en opbygning af kroppen.

Det var i udrensningsperioden jeg begyndte at blive klar over at det ikke blot var kroppen der rensede ud men i høj grad også sindet. Den psykiske udrensning blev også den jeg opdagede blev den vigtigste del for mig. Jeg oplevede at jeg måtte gennemarbejde gamle problemstillinger fra tidligere i mit liv. De dukkede bare op ligesom af sig selv. Jeg oplevede at jeg måtte ændre indstilling til mange ting. Eks. Arbejde, samvær med andre mennesker og mit eget følelsesliv.

Jeg begyndte at kunne mærke mine egne blokeringer i kroppen. Jeg havde f.eks. ikke nogle seksuelle følelser. I min fortvivlelse havde jeg før jeg kom i behandling hos Niels Poulsen opsøgt min læge fordi jeg var sikker på at jeg var i overgangsalderen.

Her fik jeg hormonpiller som jeg håbede ville hjælpe mig. Min hormonbalance var totalt ude af funktion på daværende tidspunkt.

Der skete bare det uheldige at jeg fik det meget være af pillerne. Candidaen bredte sig åbenbart, ligesom der var flere voldsomme bivirkninger så som vægtforøgelse, væske i kroppen, brystspændinger og en følelse af at ikke være tilstede. Min følsomhed over for alt og alle var meget lille. Dette gjorde at jeg efter 1 konsultation hos Niels Poulsen stoppede fuldstændigt med at tage pillerne. De virkede som gift i min krop.

Jeg kan nu efter 4 måneder se at jeg også led at en depression. Jeg var ved at opløse mit ægteskab og mit arbejde oplevede jeg som udmattende og uden glæde. Jeg ventede kun på at finde ud af hvordan jeg ville sige op og hvad jeg derefter skulle arbejde med.

Mit store problem var at jeg bare ikke kunne finde ud af hvad jeg ville. Jeg orkede ikke at foretage mig noget.

Som udrensningen skred frem i kroppen blev jeg dog igen i stand til at tænke klart. Jeg fik efterrhånden glæden tilbage og blev meget glad for den kost måtte spise. Det blev en nydelse at indtage rene friske og økologiske madvarer.

Efterhånden som jeg fik gennemarbejdet tidligere problem- stillinger blev jeg også ”renere” i psyken. Gennemarbejdningen var ikke voldsom, jeg fik bare mod til på en venlig måde at fortælle hvis nogen sårede mig eller hvad jeg hade følt i forskellige situationer.

Jeg var blevet stærkere og oplevede en indre ro efter at have talt om mine følelser.

Det er gået op for mig at jeg aldrig mere må forurene min krop med dårlig kost. Kosten har afgørende virkning på psyken. Der må, som Niels Poulsen siger, være en kemisk balance. Ellers går det galt. Jeg er blevet meget opmærksom på at indkøbe gode madvarer. Behovet for kød er nu meget lille hos mig. Jeg er også nu begyndt at eksperimenter med madvarerne, det er sjovt selv at finde på. Dette dog uden at jeg er blevet fanatisk. Jeg havde en tendens til at være fanatisk over for min familie i begyndelsen af kuren. Men de kan jo også se hvor godt jeg har fået det nu og bliver selvfølgelig påvirket af dette.

Der skete ca. 3 måneder efter kurens start det dejlige at min mand foreslog at vi købte anden bolig, der kan jeg udvidde min bibeskæftigelse som glæder mig meget. På min arbejdsplads fik jeg tilbudt en mere ansvarsfuld stilling hvor jeg skal arbejde målrettetet og udbrede et pædagogisk system jeg har opbygget gennem de sidste 2 år.
Derudover begyndte jeg under kuren at prøve mavedans og et lille kursus i Chai-Tchi. Disse bevægelsessystemer satte fokus på mine behov og jeg blev glad for begge dele. De var med til at bringe mig et skridt videre i udrensningen og opbygningen.

Som kronen på værket er jeg begyndt på en healeruddannelse som jeg længe har ønsket. Mine åndelige interesser opstod med stor styrke da jeg havde det værst før og under Candidakuren. Jeg har altid følt at jeg manglede noget åndeligt i mit liv, og under kuren blev jeg overbevist om at det var vigtigt for mig at kunne hjælpe mig selv og andre. Jeg blev også ”renere” rent åndeligt.

Jeg er fuldstændigt overbevist om at mange mennesker kan hjælpes med kostændringer.

De mange symptomer de fleste går rundt med kan med vejledning forsvinde før de bliver til alvorlige sygdomme.

Krop og sind hører sammen og vis en af delende forurenes / forgiftes bliver det andet også.

Som min beretning forhåbentlig viser måtte jeg også lære det af den hårde vej – ved selv at blive syg. Derfor er det vigtigt at forsøge at brede den viden til så mange mennesker som overhovedet muligt, inden det går galt for dem.

Det er mit håb at Niels Poulsens viden og erfaring ved Candida vil blive udbredt til gavn for mange mennesker.
Med tak for vejledning og støtte under kuren.

Venlig hilsen Jytte