slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Helle Jørgensen

Helle Jørgensen – astma og allergi, blod i urinen, træg mave, susen i ørerne, hedeture forsvandt, tabt 12 kg. Overvækst af candida.

 

Astma og allergi var mit problem, og dermed også tiltagende brug af medicin. Mine slimhinder i øjne og hals var efterhånden blevet så dårlige, at det ikke var til at leve med mere, også en susen i ørerne mente jeg kunne stamme fra de dårlige slimhinder.

Lægen har selvfølgelig været opsøgt flittigt, men en sammenkædning af problemerne ville lægen ikke høre tale om, alt blev behandlet enkeltvist. Og den bemærkning med at det må du lære at leve med, har jeg hørt mange gange.

Jeg var efterhånden godt træt af altid at være halvdårlig, det hvide i øjnene var blevet helt gråt, tung og træt i kroppen, stiv i mine bevægelser, blod i urinen, træg mave o.s.v. o.s.v., ja jeg følte mig efterhånden som en 80 årig indvendig (jeg er dog kun 54).
Så var det, at jeg hørte om, at Niels Poulsen kunne udrette små mirakler med kur og ændring af kostvaner. Det lød som noget jeg kunne bruge.

Jeg fik en konsultation, og fik konstateret OVERVÆKST AF CANDIDA, hvilket jeg faktisk aldrig havde hørt om før, så nu var en kur min udvej.
Kuren er skrap, og kræver opbakning fra familien, den varer ca. 4 1/2 måned, og det lyder næsten uoverkommeligt, men hvad betyder 4 1/2 måneds kur mod at gå og være halvsløj resten af ens liv.

Jeg prøvede at planlægge kuren 1 uge inden starten, d.v.s. ud af køkkenet med alle de fødevarer ( mel, salt o.s.v. ), som ikke måtte bruges i kuren, og ind med det der kunne være alternativer, familien skulle jo også have mad.

Viljen til at ville gennemføre, er også nødvendig, men den bliver hjulpet godt på vej allerede efter 14 dage, for da får man det allerede mærkbart bedre, og så går det hele som bekendt lettere.

Ret hurtigt kunne jeg holde op med at tage medicin for allergi, også astma medicinen blev halveret, ja selv mine hedeture forsvandt som dug for solen, de fleste af småskavankerne forsvandt også.
Som en sidegevinst (for de fleste ), ja så taber man sig også af denne her kur, og det i sig selv kan jo afhjælpe mange ting, jeg har tabt 12 kg.

Stille og roligt har jeg også fået mine kostvaner lagt om, og det føler jeg som et kæmpe plus, når jeg nu forhåbentlig skal til at leve en lille smule mere normalt. Der er dog mange ting jeg med sikkerhed kan sige, at jeg aldrig vender tilbage til.
Slutresultatet må siges, foruden at være til glæde for mig, også er til glæde for min familie, der har fået en mere positiv – glad og rask mor (kone).

Ca. 5 måneder efter kurens start kunne jeg lægge astmamedicinen helt på hylden, ( jeg fik højeste dosis ), og det havde jeg selv i min vildeste fantasi ikke troet kunne lade sig gøre.

I dag har jeg indset, at man ikke bare skal putte alt ukritisk i munden. For mit vedkommende skal jeg holde mig fra mælk, ost og raffinerede fødevarer og så lidt sukker som muligt.
Okse- og svinekød spiser jeg heller ikke mere, ligesom kaffen er blevet begrænset til en enkelt kop om aftenen. Havregrøden og urteteen er jeg kommet til at holde af.

– Helle Jørgensen