slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Hans

Hans er helt fri for smerter i led og muskler, hovedpine-migræne. Hovedpinen-migrænen var ca. 3 gange om ugen, havde haft det skidt de sidste 10 år.

De sidste 10 år har jeg haft det rigtig skidt. Jeg havde ondt i alle led og muskler. Jeg havde hovedpine og migræne ca. 3 gange hver uge og var desuden tit syg og utilpas og med mange forkølelser.

Jeg undlod at gå til lægen, da jeg ikke mente at han kunne hjælpe mig. Jeg havde faktisk opgivet det hele, da jeg blev anbefalet at kontakte Lotus Helsecenter og Niels Poulsen.

Jeg blev via testen opmærksom på hvor belastet jeg faktisk var. Jeg startede på Candida kuren d. 10. januar 2001. Allerede efter 8 dage kunne jeg mærke positive forandringer i min krop. Jeg tabte mig 4 kg på kuren men dem har jeg dog taget på igen.

Kuren har været hård – jeg spiste meget usundt før og måtte lave totalt om på min kost for at følge kurens forskrifter. Jeg har vænnet mig til den nye kost men er dog efterhånden lidt træt af den – nye mønstre er kommet til – ingen oksekød og svinekød.

Jeg er nu helt fri for smerterne i led og muskler og jeg er slet ikke lige så tit syg som før. Jeg har fået ny livskvalitet og fået solen at se igen på mere end en måde.

Hans