slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Charlotte Rosendahl

Charlotte Rosendahl – oppustet mave, stenalderkuren, migræne, stenalderkuren

Jeg er en ung kvinde, 28 år, der som barn led meget af migræne. I teenager årene led jeg meget af blærebetændelse og halsbetændelse op til 10 gange årligt. Det resulterede i fjernelse af mandlerne som 21-årig. Jeg begyndte at have svært ved at koncentrere mig, og min hukommelse blev dårligere. Jeg har ellers altid haft en suveræn hukommelse.

Jeg fik kramper i maven og ondt i musklerne. Jeg havde en ustandselig trang til søde sager. Jeg fik skæl og “fiskehud” på benene. Jeg kom kun af med afføring ca. 1 gang/uge, og det var hårdt. Så pludselig kunne jeg have et par dage med diarre, derefter kunne der gå en uge igen.

På grund af musklerne opsøgte jeg en zoneterapeut og massør. Hun sagde, at jeg skulle undgå hvedemel, sukker, svinekød, oksekød og kaffe i 2 mdr. Dette hjalp også et års tid.

Men så vendte symptomerne langsomt tilbage. Gradvist blev det værre og værre. Mine negle knækkede, Jeg havde stort hårtab, samt uren hud. I Mellemtiden, havde jeg fået 2 børn, så andre mennesker sagde, at det var derfor.
Til tider har jeg også haft ondt i knæene og skulderen samt nakken. Til sidst var min trang til søde sager sygelig.

Pga. maven fik jeg hæmorider. Jeg var tit sur og deprimeret og havde meget let ved at græde. I det hele taget var jeg blevet lidt at en sortseer. Og jeg kunne sove hele tiden. Min mave var hele tiden oppustet. Jeg lignede en der var gravid i 5. md. Jeg fik lungebetændelse, som ikke ville gå væk igen. Det varede over 2 mdr. og jeg fik stærkere og stærkere penicillin, og de efterfølgende 2 mdr. skrantede jeg mere og mer.

Så en dag læste jeg i Ude og Hjemme om én, der havde nogle af de samme symptomer. Hun blev anbefalet at opsøge Niels Poulsen, Lotus Helsecenter i Ballerup. Det ville jeg også prøve. Niels Poulsen sagde, at jeg havde candida svamp, samt katar, parasitter og lavt blodsukker. Jeg blev sat på stenalderkuren.

Den første dag jeg startede op, spiste jeg pillerne om morgenen og til frokost . Selvom det var mig meget imod. Efter frokost drak jeg så en kop Pau D`arco te. Jeg havde meget svært ved at drikke den.

Den sad ligesom fast i halsen, men ned kom den. Ca. 1/2 times tid efter fik jeg en voldsom hovedpine. Jeg følte, at mit hoved skulle sprænges. Jeg græd og skreg. Pludselig var det som et hav af arme hev og sled i min mave. Jeg skiftevis kastede op og sad på toilettet. Jeg følte, at min sidste time var kommet. Jeg har aldrig været så dårlig.

Min mor kom, og min mand kom hjem fra arbejde. De blev helt ude af den. Min mand prøvede at kontakte Lotusklinikken. Og jeg selv ringede derind, men uden held. Da klokken blev 18.00, var min mave ved at falde nogenlunde til ro, og jeg gik i seng. Jeg sov som en sten til næste morgen.

Niels Poulsen havde ringet tilbage, mens jeg sov, så jeg kontaktede ham med det samme. Vi blev enige om at holde en uges pause med tea tree olien, samt holde en pause med Pau D´arco teen på 2 mdr. Niels Poulsen mente, det nok var for stærk en udrensning af min krop på én gang, da jeg havde så stor en candida svamp.

Efter den første måned havde jeg regelmæssig afføring (ca. 2 gange dagligt). Min hud var mindre tør, jeg havde ingen mavesmerter. Jeg havde det i det hele taget mærkbart bedre. Men jeg havde store humørsvingninger. Fra højt humør til meget deprimeret.

I løbet af de næste 4 mdr. svingede jeg meget op og ned både symptom mæssigt og psykisk. Jeg syndede nogle gange, men blev “straffet” med meget dårlig mave, træthed og hovedpine. Jeg vil ikke lægge skjul på, at det har været en særdeles hård kur. Men nu her efter 5 mdr., er jeg meget stolt af mig selv og yderst taknemlig for, at jeg stod kuren igennem.

Jeg har det så godt, som jeg ikke kan mindes, jeg nogensinde har haft før. Alle mine dårligdomme er væk. Mit humør er steget mange grader, og jeg har en ufattelig energi.

Jeg kan slet ikke udtrykke min dybe taknemmelighed til Lotus Helsecenter og Niels Poulsen.
Bare det at en anden person tager mine problemer alvorligt, og siger, at det skal jeg ikke “bare” lære at leve med. Men at der faktisk kan gøres noget ved det.

Jeg skriver dette fordi, når jeg snakker med andre mennesker, så er der faktisk mange, som har de samme problemer mere eller mindre. Og jeg vil understrege, at det er kuren værd og mere til uanset, hvor håbløst det føles.

 

Testdig selv for overvækst af candidasvamp klik her: test dig selv/symtomer skemaer. Klik her: Hvad er candidasvamp?