slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Anne Marie Hauge

Anne Marie Hauge – multiallergiker, eksem, svamp i mund og tarme, smerter i muskler, tabt 15 kg.

Efter at have læst et overlegent brev fra en læge til en ung pige i et ugeblad, blev jeg sat 20 år tilbage i livet. Da begyndte jeg at få de samme symptomer, som hun skrev om.

Jeg var 45 år, havde et dejligt men strengt arbejde, 60 km kørsel hjemmefra, gift og havde en dejlig dreng på 8 år, men meget skuffet over min mands manglende hjælp både til det daglige arbejde og til økonomien. Vi havde en nybygget lille gård. Så kom allergien, sikke noget pjat, men nogle prøver hos lægen viste, at jeg var multiallergiker, men med spray og medicin kunne jeg stadigvæk arbejde.

Så begyndte benkramperne, rygeforbud og operation, hvor aorta blev byttet ud med plastik fra hjertet og ud til alle organer og ned til lårene.
Fysisk og/eller psykisk, det ved jeg ikke, men da begyndte nok svampeelendigheden bl.a. med eksem og vægten gik stødt opad. Lægen, min mand og kollegaerne var meget forbavsede, for jeg burde jo vide, hvordan man skulle spise – med min uddannelse !!!!!
Under operationen var nogle blodkar klappet sammen i hjertet, så jeg ville ikke kunne klare mit arbejde længere men fik førtidspension.

Da jeg var blevet 52 år og meget kraftig med en mand, som var dybt depressiv, men efter nogle år fik jeg ham op fra køkkengulvet og det lykkedes ham at få et nyt arbejde og blive social igen (Det var verdens bedste mand, jeg var blevet gift med og jeg er glad for , at der findes hjælp for depressioner i dag). Det var et hårdt arbejde.

Så fik jeg besøg af min læge, som sagde at han var bange for, at jeg selv ville blive syg, så nu var det på tide at rejse, min mand havde det godt og min søn var langt borte hjemmefra med sit arbejde og han vidste jo, at jeg ville være gået for mange år siden, så jeg fik hurtigt et visa på 1 år til U.S.A og derefter bosatte jeg mig i Danmark og blev stadigvæk tykkere og tykkere.

Det blev ballonrensning på hjertet og galdeblæren med sten blev skåret væk og utallige andre besøg hos experter for allergien og smerter i musklerne o.s.v. Så kom 3 gange behandlinger med sulfa for betændelse i lunger og i en tand. Og så var svampen et faktum i mund og tarme.

Tandlægen sendte mig til Herlev Sygehus, men de kunne ikke hjælpe, så sendte lægen mig til Rigshospitalet, hvor jeg fik tabletter, som slog svampen ned, men efter en tid var levertallet blevet meget højt, så nu var det slut med al medicin. Min læge sagde, at han kunne hjælpe mig med prøver på laboratoriet, men eller vidste han ikke, hvad han kunne gøre.

Så det blev studier af svampebøger og at følge deres kure samt zoneterapi. Og jeg hørte om andre som også havde denne svamp. En af mine bekendte fortalte mig om en dygtig mand i Ballerup, en alternativ behandler Niels Poulsen, Lotus Helsecenter og efter at have været til et af hans foredrag, blev jeg hans patient med det samme, med en meget strengere kur, så nu efter næsten 4 måneder er jeg næsten rask, energien er kommet tilbage og vægten er foreløbig gået ned 15 kg. I dag kom min søn på besøg og han lyste op, da han så at hans ”gamle” mor var kommet tilbage igen, DET ER BARE LYKKEN!

Anne Marie Hauge