slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Simon

Simon 12 år – ondt i maven, diarre, tynd mave, migræne, candidakur.

 

Simon startede med som 10-årig, at få meget ondt i maven, diarre 3-5 gange dagligt og meget ofte migræne. Som tiden gik kunne vi ikke forstå, hvad der var galt, da han ofte havde tynd mave 3-6 gange dagligt. Det lugtede frygteligt. Han tabte sig en del og var blevet meget bleg, havde ikke overskud til at være sammen med venner efter skoletid, kunne heller ikke lide at komme med andre hjem, da han var bange for at skulle på wc, for han kunne sidde der 10 min. og det lugtede meget.
Da han havde gået sådan i ca. et halvt år gik vi til lægen, som sendte os videre til røntgen. Her kunne der heller ikke ses nogen tegn på, at der var noget galt. Efter dette gik turen videre til en børnelæge, som sendte forskellige prøver ind til kontrol. Prøverne viste ikke noget. Simon fik jerndråber i en lang periode, men diarèen fortsatte. Situationen blev ikke bedre, han havde det fortsat dårligt og kunne ikke være med i nogen form for sport, da han fik meget ondt i maven, når han skulle løbe.
Vi som forældre kunne ikke forstå, hvorfor han altid var dårlig og havde ondt i maven og migræne næsten hver gang vi skulle noget. Nogle gange sagde vi, at han skulle tage til sport, men han kom faktisk hjem igen kort tid efter, fordi han skulle på wc. Vi tænkte, at det kunne være psykosomatisk og vi var meget kede af, at vi ikke kunne komme videre.
Vi startede så med at gå til zoneterapi hos èn vi kendte og hun forklarede os at de symptomer, Simon havde godt kunne tyde på candidasvamp. Hun anbefalede os nogle bøger, hvor vi læste om en anden, der var blevet helbredt via Niels. Vi kontaktede Niels. Simon fik konstateret, at han havde denne svamp og Niels fortalte desuden , at der var sket noget i Simons liv, da han var 4 år, hvilket nu havde sat sig. Det var helt rigtigt, der var sket noget i hans liv, da han var fire.
Han kom på en meget streng diæt . Hans måtte ikke spise hvidt brød, sukker, slik, mælkeprodukter, oksekød, svinekød og frugt mv. I løbet af 14 dage skete der allerede en stor forskel. Simon var ikke så tit på wc mere. Han klarer sin kur så super flot. Han har ikke spist slik i 3 mdr.. Han har fået et bolsje 2 gange og hver gang er han blevet rigtig dårlig i maven. Hans søvn er blevet meget bedre, hans koncentrationsevne, som var blevet meget dårlig er også blevet bedre. Det blev hurtigt en vane for Simon at spise denne mad. Når vi skulle nogle steder hen tog vi hans egen mad med, ja selv når vi skulle på ferie og det er gået utrolig godt. I starten tænkte jeg på, hvordan vi skulle klare det, men det er gået så godt.
Simon tabte sig i starten af kuren.
Han er nu så glad, at han ind i mellem siger; ”ih hvor er jeg glad., Jeg har det rigtig godt nu. Jeg savner slet ikke det søde mere, kun lidt brød”. I løbet af de 4 mdr. han har været på kur har han kun fået 5 is og lidt sukkerfri tyggegummi når trangen var for slem. I dag har han fået lov til at spise brød og det nyder han.
Vi er helt sikre på at, hvis vi ikke havde kontaktet/opsøgt Niels, så kunne Simon stadigvæk have gået og været rigtig dårlig. Han har fortalt at hans mavesmerter føltes ligesom om en frø hoppede rundt i maven hele tiden og gjorde rigtig ondt over det hele. Inden vi opsøgt Niels, kendte vi slet ikke til Candidasvamp.

Hilsen Simon + familie