slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Rasmus

Rasmus 9 år – astmaspray tryk i næsen

 

Ballerup d. 18. februar 2005
Rasmus, 9 år startede hos Niels Poulsen d. 2/4-04. Han var meget generet i næsen og lavede hele tiden nogle specielle lyde med næsen. Selv forklarede han, at det var lige som om, at der var et tryk inde i næsen, som han havde behov for at udligne. Dette havde stået på gennem flere år.
Ud over dette var Rasmus ca. ½ år tidligere blevet udstyret med astmaspray. En gang i mellem, hovedsagligt om aftenen, kunne han have svært ved at få vejret. En måneds tid før Rasmus startede hos Niels, var der en optrapning af astmaen. Nu blev den også udløst af voldsom fysisk aktivitet, hvilket ikke tidligere havde været tilfældet.
I det første halve år havde Rasmus ikke én gang brug for sin astmaspray, og allerede i løbet af de første par uger var der en tydelig bedring af symptomerne i næsen. Dette har i sig selv været meget befordrende for at fortsætte kuren.
Efter 3 måneder havde Rasmus lov til ikke at følge kuren slavisk – det blev ok med slik en gang i mellem. Candida og lavt blodsukker, m.v. havde et ok niveau. Endnu var alt dog ikke i balance.
På dette tidspunkt af kuren var Rasmus blevet så glad for at spise alverdens grøntsager, at han ”beklagede sig”, hvis vi en dag ikke skulle have det. Rasmus var i det hele taget glad for de fødevarer han måtte spise – dog ikke for havregrød (hirsegrød kan anbefales som alternativ).
7 måneder efter Rasmus startede hos Niels var det muligt for os at lokalisere, hvad Rasmus i hvert tilfælde ikke kunne tåle: gult farvestof. Der var en meget tydelig reaktion i næsen 15-20 minutter efter indtagelse. Desuden fremkaldte frugtkarameller en decideret allergisk reaktion med voldsom kløe i mund og hals. På dette tidspunkt i forløbet var det blevet muligt at lokalisere ”skadevolderne”.
Rasmus havde på dette tidspunkt 1-2 tilfælde, hvor han havde brug for sin astmaspray ved voldsom fysisk aktivitet. Symptomerne fra næsen var ophørt. De kom kun ved indtagelse af noget, Rasmus ikke kunne tåle.
Efter 10 måneder : Inden for de sidste par måneder har Rasmus kun haft brug for sin astmaspray en enkelt gang, og vi kan reagere med det samme, hvis der er symptomer fra næsen.
Med venlig hilsen
Karina