slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Lasse

Lasse Wernblad 6 år – Hovedpine, træthed, tabte sig

 

I efteråret 2000 startede Lasse med at få jævnligt hovedpine (Lasse er lige blevet 6år).
Der var egentlig ikke nogen sammenhæng mellem de dage/perioder hvor han fik disse hovedpiner og han passede sin skole.

Vi blev egentlig først selv opmærksom på at det var gentagne gange at han havde disse hovedpiner, da hans skolelærer i sin tilbagemelding på en sygdomsperiode i november 2000 gjorde os opmærksom på at Lasse også i skolen ofte klagede over disse hovedpiner.

Hans lærer havde gentagne gange observeret ham siddende hængende med hovedet i timerne og nogle gange havde hun lagt ham til at hvile sig på en madras idet han også virkede temmelig træt når han havde disse hovedpiner.

Det blev værre og værre og det kulminerede i januar 2001, hvor vi stort set hver og hver anden dag blev kaldt hjem fra arbejde for at hente Lasse i skolen eller på fritidshjemmet på grund af hovedpine.

Jeg syntes også samtidig at han begyndte at tabe sig (hvilket han bestemt ikke kunne tåle, da han i forvejen lå lige i underkanten af hvad han skulle veje).

Jeg kontaktede vores læge et par gange for at få hans mening om forløbet. Han mente dog at det måtte være psykisk (Lasses far var flyttet i foråret år 2000 og så var han også startet i skole – hvilket måske kunne være årsag til hans hovedpiner). Alligevel fik jeg vores læge til at indlægge Lasse for at få ham undersøgt for at der ikke var noget fysisk galt (det var for nemt bare at sige at det var psykisk) – Efter en uges observation af Lasse uden nogen form for undersøgelse af Lasses hoved konstaterede man bare at det var psykisk.

Herefter kontaktede jeg Lotus Helsecenter, idet vi tidligere med held havde fået Lasse rask da han var ca. 11/2 – 2 år efter bl.a. gentagne urinvejsinfektioner og et svagt immunforsvar.

Vi har ca. gået i behandling fra påske 2000 og sidste konsultation var lige før sommerferien. I alt har vi vel været der 4 gange. Lasse har i denne periode fået ordineret Candida dråber, som han har fået dagligt samt Super Junior vitamin piller og Sambuko piller, som han også har spist dagligt.

Status på Lasse i dag er at han igen er en glad dreng, som stort set ikke har haft hovedpine siden vi startede hos Lotus Helsecenter samt at han også har fået sin appetit igen og har taget på i vægt.

Ea Jørgensen