slide01
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide02
Velkommen til Lotus Helsecenter
- vejen til bedre livskvalitet
slide03
Kontakt for mere info
slide04
Kontakt for mere info
slide05
Kontakt for mere info
slide06

Anne-Sofie

Anne-Sofie 12 år, allergier, herpes, ondt i maven, blærebetændelse, blister i munden, candidakur – nyt liv

 

5 måneder på candidakur – nyt liv.

Jeg er en pige, som lige er fyldt 12 år.
Jeg har lige så længe jeg kan huske tilbage lidt af div. allergier. Der kom hele tiden flere og flere ting som jeg ikke tålte. Desuden var jeg meget ofte syg med ondt i halsen, jeg havde altid herpes og blister i munden. Jeg havde ofte blærebetændelse og ondt i maven. I det hele taget gik jeg og små skrantede.
Jeg startede hos Niels den 11.04.02. Han satte mig på candida kur (dog med to stykker frugt om dagen). Jeg fik også div. tilskud.
De første 14 dage fik jeg en voldsom opblussen af alle symptomer og måtte blive hjemme fra skolen.
Men der efter gik det kun fremad. Jeg var rigtig god til at holde kuren og når jeg skulle ud, havde jeg altid min egen mad med. Det var altid lækker mad og de andre var ofte misundelige på mig.
Det eneste jeg savnede rigtig meget var is, da det blev sommer. Men det klarede vi ved selv at lave is f.eks. købte vi nogle gammeldags is forme og fyldte dem med frisk frugtsaft af alle slags, eller halv saft og halv soyamælk, eller en halv banan på pind i fryseren.
Nu har jeg været på kur i 5 måneder og er helt frisk, ingen ondt i halsen, ondt i maven, blærebetændelse, kun få blister og herpes. Jeg tåler nu de fleste madvarer, mest er jeg glad for at tåle jordbær.
Jeg vil fortsat holde kuren til hverdag og så spise lidt udover i weekenden og til fest.
Hilsen Anne-Sofie